Administratie

“Het is toch gewoon een druk op de knop ?”

Computers en software nemen je een hoop werk uit handen en administratie voeren is al lang geen hogere wiskunde meer. Dat is zeker waar. Maar het gaat nog steeds niet helemaal vanzelf.

De financiële administratie is aan diverse regels gebonden en wij willen je daarin graag bijstaan. Je bepaalt daarin zelf de afspraken. Wat besteed je aan ons uit en wat doe je zelf?

Is je onderneming omvangrijk? Heb je veel of weinig vrije tijd? Vind je boekhouding leuk en heb je wellicht enige ervaring ? De antwoorden op deze vragen kunnen van invloed kunnen zijn op je keuze: namelijk de totale administratie of delen van uw administratie uitbesteden. Door onze specialismen zijn wij in staat om tegen scherpe tarieven de volledige administratie uit handen te nemen. Zo hou je zelf meer tijd en ruimte over om te ondernemen.

Zelf je administratie voeren en wij kijken met je mee? Ook dat is mogelijk bij ons. Je kunt bijvoorbeeld een online-administratiepakket aanschaffen. Ook kunnen wij rechtstreeks met je meekijken door middel van remote-support. Alles is bespreekbaar en mogelijk.

Kan je administratieproces beter of ontwikkelt je onderneming zich dusdanig dat het proces mee moet ontwikkelen. Onze ruime ervaring en expertise stellen ons in staat om je deskundig te adviseren en te begeleiden.

Als kantoor werken wij met alle bekende administratiepakketten en hebben wij ruime expertise in specifieke branchepakketten. Je kunt, wanneer je klant wordt bij ons, ook doorwerken met je eigen software die je al kent, als je daar affiniteit mee hebt.