Startende ondernemers

“Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën!”

Een onderneming starten is een spannende tijd. Als starter zit je vol met ideeën en heb je hoopvolle verwachtingen. Maar pas op voor valkuilen en ‘zaken waar je geen weet van had’.

Je hebt dus een goed idee en wilt dit nu om gaan zetten in de praktijk. Waar te beginnen ? Een adviseur die van aanpakken weet, kan je direct terzijde staan op voor jou onbekende terreinen zoals banken, belastingdienst, kamer van koophandel, etc.

Banken vragen meestal een ondernemingsplan als je geld wil lenen en de belastingdienst wil ook van meet af aan weten hoe je de onderneming wilt gaan drijven (rechtsvorm, belastingsoorten, etc). Daarnaast krijg je bij de daadwerkelijke start van de onderneming te maken met allerlei regels waar je ineens aan moet voldoen. Met een deskundige begeleiding is een soepele start doorgaans beter gegarandeerd.

Maar als je dan besluit, jezelf goed te laten begeleiden, kan een onplezierige verrassing achteraf volgen. Een gepeperde nota voor begeleidingswerkzaamheden !

Ons kantoor erkent de behoefte aan intensieve begeleiding bij startende ondernemers maar wil investeren in JOU als nieuwe cliënt. Daarom bieden wij, in tegenstelling tot andere kantoren, startende ondernemers al onze begeleidingsactiviteiten in de opstartfase kosteloos aan. Voor de duidelijkheid: Het gaat hier uitsluitend om nieuw op te richten bedrijven en/of startende ondernemers. Daarbij is het ook niet de bedoeling dat wij u alle werkzaamheden uit handen nemen, maar samen tot het gewenste resultaat komen.

Begeleiding van een overname van een onderneming bieden wij u aan voor zeer gereduceerde tarieven of een vaste prijs.

Tegenover de gratis dienstverlening in de opstartfase, dient uiteraard wel te staan, dat je ook in navolgende jaren de intentie hebt om van onze diensten gebruik te blijven maken (zie ook tarieven).

Wij willen graag voor jou een ondernemingsklimaat scheppen waar je jaren mee vooruit kunt.

Wij willen graag investeren in jou als ondernemer !