Over ons

Klaas Kolk
Robin Lorist

“De vent is de tent”. Bij ons is dat niet anders. Daarom willen we ons hier voorstellen. Het kantoor staat sinds 2003 onder onze leiding en wij zijn ook de drijvende krachten achter het kantoor. Natuurlijk doen we niet alle werkzaamheden zelf. Dat waarborgt ook de continuiteit. Maar u mag er wel vanuit gaan dat we alle werkzaamheden bewaken en dat we beiden altijd op de hoogte zijn van actuele zaken die voor u spelen.

Bij ons is dat niet anders. Daarom willen we ons hier voorstellen. Het kantoor staat sinds 2003 onder onze leiding en wij zijn ook de drijvende krachten achter het kantoor. Natuurlijk doen we niet alle werkzaamheden zelf. Dat waarborgt ook de continuiteit. Maar u mag er wel vanuit gaan dat we alle werkzaamheden bewaken en dat we beiden altijd op de hoogte zijn van actuele zaken die voor u spelen.

We kunnen hier een opsomming geven over onze beroepsopleidingen en technische kwaliteiten, maar dat is natuurlijk niet waar het om gaat. Dat schept een afstand die wij niet willen. U doet waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn en samen moeten we elkaar versterken. Wij willen niet op uw stoel zitten maar wel graag aanschuiven.

Laagdrempeligheid is het toverwoord. Bij ons geen duurdoenerij en dure woorden. Eenvoudige klare taal en een kantoor waar u altijd terecht kunt. We weten ook niet alles beter, maar heel vaak hebben we wel een mening.

Hoewel we natuurlijk uiterst serieus zijn in ons vak, komen we soms ook eigenaardige, verontwaardigende maar soms ook leuke of humoristische kwesties tegen. Daarvoor is onze blog ! Hopelijk leuk om te lezen, stof tot nadenken of reden voor een glimlach ……

Ons kantoor is sinds 2007 gevestigd aan de Vloeddijk 158 te Kampen. Binnenlopen zonder afspraak is altijd mogelijk.
Als we zelf echt geen tijd hebben, dan is 1 van onze collega’s meestal wel in staat om uw doeltreffend van dienst te zijn.