Werkwijze

“Zeggen wat we doen én doen wat we zeggen!”

Van ons mag je kwaliteit verwachten met betrekking tot de werkzaamheden die wij voor je doen. Ons kantoor heeft voldoende kennis in huis om je volledig van dienst te zijn. Wij zijn aangesloten bij de vakorganisatie NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit biedt garantie op kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Bij ons kantoor zijn goed opgeleide, allround adviseurs betrokken. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Een direct aanspreekpunt en een sterke betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Het leveren van kwaliteit is de norm, maar daarin zijn wij natuurlijk niet onderscheidend. Wij onderscheiden ons door onze directe, heldere communicatie en wederzijdse, opbouwende kritiek. “Van én met elkaar kunnen we leren” is daarbij ons motto. Wij aarzelen niet om je van opbouwende feedback te voorzien, indien blijkt dat dingen voor verbetering vatbaar zijn en verwachten dat eigenlijk ook van jou aan ons. Zo kunnen we beiden efficiënt werken en kunnen wij onze scherpe tarieven blijven hanteren. Een goed ingerichte administratie scheelt immers tijd! Ons doel is om een langdurige en vruchtbare samenwerking aan te gaan, waarbij jij je als klant, tevreden voelt én blijft voelen.

Wij komen onze gemaakte afspraken na en beloven geen dingen die we niet kunnen. De voortgang van dienstverlening wordt door ons strikt bewaakt. Ons doel is JOU te ontzorgen!
Onze processen zijn zo ingericht, dat je altijd op tijd aan je administratieve verplichtingen voldoet. Je krijgt dan zelf de ruimte en vrijheid om te doen waar je in uitblinkt.